Utmaning =)

Jag har blivit utmanad av söta Simply Me att lista 5 konstiga vanor eller dåliga ovanor. Här kommer mina:
 1. Jag babblar. 
  Jag vet att jag pratar på tok för mycket och att jag dessutom babblar om samma sak i evigheter, vilket är mycket störande!! Jag hatar själv när någon babblar =/ Det värsta är att jag vet om när jag gör det men jag kan inte sluta.
 2. Jag hör aldrig av mig.
  Jag är sääämst på att höra av mig till mina vänner, och det skäms jag för! Det är inte för att jag inte vill prata med dem, utan för att jag alltid tänker att jag ska ringa senare..(och där kommer vi in på nästa punkt)

 3. Jag är en obotlig tidsoptimist.
  Det har jag varit sedan jag var liten och kommer nog alltid att vara det. Jag KAN inte komma i tid. Så är det bara, jag kan komma 1 eller 5 minuter efter utsatt tid men ALDRIG i tid. Jag tror alltid att jag hinner göra tio saker på tio minuter...Jag förstår att många tycker att det är irriterande men det bara är så.

 4. Jag biter på naglarna.
  Ja, fortfarande. Ja, fast jag är vuxen och vis  :P. Mina naglar är alltid i kasst skick och det är bara mitt eget fel. 

 5. Jag måste läsa innan jag ska sova.
  Hur sent det än är, om jag är full, dödstrött, arg, glad, ledsen eller om klockan är 5 på morgonen. Jag måste alltid läsa innan jag kan sova. Även om jag somnar med boken över mig inom 2 minuter. Jag måste läsa =)


Nu utmanar jag ALLA som inte redan gjort denna lista att göra den! Det är kul och interssant för man måste rannsaka sig själv och fundera ut sina svagheter, vilket inte är något man vanligtvis gör =)

Fest ikväll!!

Ikväll har vi kombinerad fördelsedags/utflyttningsfest! Det blir nog sista gången jag festar i Örebro med mina vänner  =( ...lite sorgligt faktiskt... Men alla kommer å det ska bli jättekul!! Nu ska jag dricka lite vin, sminka mig och välja kläder. Kram =)

Mys!

Åh, har just ätit en trerätters middag och druckit rödvin med Jimmy! Min födelsedag har varit lugn och skön...imorgon är det back to reality :( men men..det är inte långt kvar nu!

Kram på alla er som fortfarande kollar min blogg fast jag varit seg på att skriva på sistone!!

Massage!

Min älskling har gett mig min födelsedagspresent för tidigt i år. Jag ska nämligen få massage på lilla slottshälsan i Örebro..två ggr. Den första har jag redan varit på i onsdags och på tisdag är det dags igen. Längtar...ska bli såå skönt! Det passar bra som avslappning efter några riktigt stressiga veckor, så det var en bra present  =)

52102-182

PÅ måndag!

ÅÅH, tråkigt att det blir så få inlägg på senaste tiden men det är mycket nu! På måndag ska C-uppsatsen äntligen vara inne och jag kan koncentrera mig på annat som bloggen, packning och planering inför resan =) Jag längtar så jag dör!

Men innan resan ska vi flytta ifrån vår studentlägenhet sista maj, mitt under vår opponeringsvecka för c-uppsatsen =/  Stress! Samtidigt ska vi hinna fixa med allt med CSN och Visum och försäkringar och bekräftelser osv..det är som sagt mycket nu! ....MEN det är KUL grejjer som ska göras i alla fall för allt leder upp till resan =D

Just ja, boende oxå! Vi måste fixa boende i Australien på egen hand...är det någon som har något tips om bra ställen att bo på i Sydney eller bostadsförmedlingar osv..alla tips är välkomna! 

Kram å gonatt på er alla!

JAG KOM IN!!

JAG KOM IN I AUSTRALIEN!! Tjohooo! Fan, vad glad jag är!!!! Både jag och Jimmy kom in och fick dessutom hoppa in på andra terminen på en gång, så vi ska bara plugga i 1,5 år!!!

Ok, för er som inte vet det innan så har jag alltså sökt en utbildning i Australien tillsammans med min pojkvän. Det är en grafisk designutbildning på den välkända grafiska designskolan Billy Blue i Sydney. Vi kommer att lära oss om att designa allt från olika reklamer till vinettiketter och skyltar mm...(ahhh!! det ska bli såå kuuul!!) Skolan ligger mitt i Sydney och vi kommer alltså att bo mitt i smeten =)

Terminen börjar  den 28 juli.
Fast vi får fixa boendet själva, därför ska vi åka dit nån vecka innan och leta bostad. Därmed försvinner förmodligen mina chanser att få nåt sommarjobb i sommar =( skulle VERKLIGEN behöva pengar när vi ska åka!!

Men nu ska jag ta en stund och njuta av att jag vet vad jag ska göra ett tag framöver!! Kram på er!!!

UPPDATERING: Skolan är en privatskola så den kostar en del att läsa på. Det är en specialinriktad skola som är grundad av en reklambyrå och som har ca 200 elever i tre årskurser..alltså mycket liten skola. Vi kommer att få en bachelor degree efter avslutad skolgång på två år (för oss en termin mindre). Vi åker med kilroy travels så alla handlingar går däregenom.

Men det är MASSOR att fixa med såklart!

natt...

Det blev riktigt trevligt ikväll! Årets grill-invigning var underbar, det är ju sååå gott med grillat!!! Jag gick hem tidigt ikväll, kände att jag måste vara nykter och pigg imorgon då jag ska plugga stenhårt hela dagen (yeah right) Jimmy är på kåren med de andra från festen och jag ska bara sitta här ett tag och njuta av att vara duktig och lite halvfull framför datorn =) Nu ska jag dricka en kopp te, kram på er!

Grillning ikväll!!

Åhh, så mysigt, nu ska vi snart iväg på grill- och fördelsedagsfest hos några vänner. Ska bli såå mysigt i solskenet. Ikväll tar jag på mig min svart-blommiga H&M klänning =) Ha en bra fredagskväll!