IMAX-bio å flytt

Jo, jag sa ju tidigare att jag skulle skriva om våra turist-grejjer men det tar ett tag att sortera och ladda upp ort så det kommer sen. Ikväll var vi på en cosmonova-liknande biograf som visade filmer i 3D, det var jätehäftigt!! Men tyvärr var inte filmen särskilt bra...I alla fall en cool upplevelse =)

Om exakt en vecka kommer vi att flytta till vår nya lägenhet. Jag har inga bilder på den än men det är en jättein lägenhet som ligger i en riktigt lyxig byggnad med pool, bubblepool och gym i huset (bra och fräscht). Det är samma hus som våra vänner Richard och Lisa bor i =) Lägenheten är en studio, dvs en etta med stoor balkong och utsikt över poolen (inte havet tyvärr men det gör inget). Den ligger så centralt man kan komma i Manly och vi kommer att betala en hyra på $360 i veckan dvs. ca 10 000 kr i månaden!

Vi har oxå börjat skolan denna vecka och nu går jag och Jimmy i samma klass vilket var vad vi ville eftersom vi annars inte skulle ha någon dag i veckan ledigt tillsammans då vi jobbar hela helgerna =/. Det verkar som vi har kommit i en riktigt bra klass med en massa schyssta människor. Vi ska börja med 3D Design och Advanced Digital Technologi så det ska bli kul!


Middag =)

Nu ska vi snart iväg på middag med Jimmys föräldrar. Jag är jättehungrig! De senaste dagarna sedan Peter och Anette kom hit har vi varit ute varje dag på restaurang = riktig semester!! Skolan börjar på måndag så vi måste ju passa på att göra saker nu =)

Imorgon ska vi åka in till Sydney och gå runt lite, vi har inte varit på så många ställen inne i stan fast vi bott här i över ett halvår =/. På onsdag ska vi på resa till "Blue Mountains" som ska vara riktigt häftigt, och på fredag blir det en resa till vingårdarna i "Hunter Valley" på vinprovning, mysigt värre!!


(just ja, vi har fått en ny jättefin lägenhet som jag betättar mer om i nästa inlägg)

Alla hjärtans dag + 2 år!

Idag var vi ut på restaurang i Manly. Vi firar dubbelt, 2 år idag och alla hjärtans dag, mysigt!!  Vi åt 3 rätters och drack champagne på ett fint ställe som hade rosenblad och tända ljus på borden. =)

Imorgon kväll ska vi jobba och sen kommer Peter och Anette hit. Tyvärr har det bara krånglat på vägen hit men vi ska se till att dom får kul när dom kommer fram!


Modevisning!

Igår kväll var vi på modevisning och mingel med jobbet. Det var ganska kul men vi kom lite sent och missade plockmaten. Dock fanns det dricka så det räckte och blev över. Det kommer in flera jättefina klänningar under nästa månad och en ruskigt snygg lång jacka!! Kvällen slutade på Mc Donalds för mig, Jimmy och två tjejer från jobbet som vi fick åka med. Kändes lite konstigt att äta på Mc Donalds helt uppklädda, Jimmy hade t.o.m slips på sig! Haha! Jag hade Countryroad-kläder på mig för att smöra för vår Manager =)

52102-290

Försova sig när man börjar jobba kl 12?

Jodå, det var precis vad jag gjorde idag. Mmm, min lilla glömska pojkvän gick till jobbet kl 9 och glömde väcka mig fast jag hade bett honom om det flera ggr. Jag hade inte ställt klockan och telefonen var på tyst läge efter jobbet igår. Ja, så jag vaknade med ett ryck kl 12 och då var det redan försent eftersom jag bara jobbar 4 timmar idag och jag hade inte kommit dit förrän halv 2 tidigast. Så jag sa att jag fått ont i magen på vägen dit och fick lov att vända hem igen. Hmmm. Man kan ju inte säga att man försov sig till kl 12!

Semester?!

Som jag skrev tidigare känns det lite som semester här nu och det gör även att vi beter oss som om det vore semester. Sen vi kom hit efter jullovet har vi knappt suttit hemma en enda kväll och segat. Nej vi hittar på saker hela tiden vilket är jättekul! Igår var vi ut efter att vi slutade jobbet kl 9. Vi hängde ett tag hos R o L innan vi drog till Steyne. Det blev en riktigt trevlig torsdagkväll. Idag var vi ut på restaurang och åt och sen tog vi en glass på¨beachen, såå najs. Imorgon jobbar vi 9 timmar både jag och Jimmy och när vi slutar vid 6 ska vi ut på krogen igen. Då blir det en R&B club i Manly. På söndag jobbar vi oxå men efter jobbet blir det en resa in till Sydney för där firas det kinesiska nyåret (nu blir det grisens år) med parader och annat kul och det vill vi inte missa.

Längre än så har vi inte planerat än  men det kommer nog att bli fullt upp för på torsdag natt kommer Jimmys föräldrar (det ska bli så kul Peter och Anette!!) och ska stanna här i 3 veckor =D. Dagen innan det är det dessutom alla hjärtans dag, Jag jobbar då men på kvällen ska Jimmy å jag ut och äta och fira våra 2 år tillsammans! 

Sol o bad!

Nu har det varit underbart väder sedan vi kom hit (2 veckor) och det är jätteskönt! Eftersom skolan inte har börjat än är vi lediga några dagar i veckan då vi inte jobbar och det känns nästan som semester!! =)

Nu ska vi dock åka en sväng till skolan och få papper från csn påskrivna så vi får våra pengar nån gång. Ikväll blir det movienight och imorgon jobb.

(ska lägga upp bilder ikväll på mina nya kläder som jag FÅTT från jobbet)