alla lika, alla olika..

Jag vet inte om det är konstigt eller inte, men jag kan inte köpa något som jag vet att alla andra har. Till exempel en vanlig svart väst, eller den koftan från Gina som alla(!!!!) har. Listan kan göras hur lång som helst men jag kan inte vara nöjd med ett sådant köp. Ibland är det så illa att jag tänker "åh, vad snyggt det skulle vara, synd att jag inte KAN köpa den". Jag tycker bara att det är så  oerhört tråkigt att bara vara lika. Även om jag vet att jag inte är bättre än nån annan, alla vill ju ha en egen stil. Men det är inte just stile jag inte vill ha lika, utan just det plagget!

Ofta ser man människor som följer trenderna och har köpt, låt säga ett par svarta shorts, och som inte alls passar i dem (typ som jag som har breda höfter & stor rumpa). Ändå envisas de med att slaviskt följa denna trend utan att reflektera över om plagget gör dem tillrätta. Jag tycker att det är tråkigt och jag kommer inte att köpa sånna shorts om de sitter som skit på mig, alla är vi olika.

Dessutom kan jag inte köpa nåt som varit "inne" för länge, om jag inte fixar det genast blir jag bara trött på det och tänker att det snart kommer att vara "ute". Jag har till och med svårt att köpa ett visst märke om det blivit superhypat!

alla hjärtans mys

Igår var  det alla hjärtans dag och Jimmy bjöd mig på restaurang. Det var en jättemysig indidk restaurang som heter Lilla Indien och ligger i Örebro. Tidigare på dagen gick jag till blomsterhandeln och köpte tre röda rosor till min älskling. Det var bara jag och en massa män i alla åldrar...alla tittade lte undrande på mig...en liten tjej i stor mössa, haha!!

Det var så roligt när Jimmy och jag blev tillsammans för ett år sedan. Två dagar innan alla hjärtans så vi att vi var tilsammans och på alla hjärtans dag hade vi umgåtts i över en vecka. Jag var helt säker på att min nykära favorit skulle komma med blommor och choklad. Men icke. På den tiden umgicks han dagligen med sin (fortfarande) goda vän Andi och de två hade bestämt att ha en av sina "grabbkvällar". Jag blev så arg..och kunde såklart inte hålla tyst. Efter ett argt mess från min mobil och en halvtimmes väntan kom min älskling skamsen med en nalle och choklad. Han tänkte inte på att det var alla hjärtans och vem kan klandra honom..han hade ju inte varit tillsammans med mig särskilt länge (jag hade förövrigt bara ett kort till honom), men det blev en riktigt mysig kväll till slut!

Här är ett kort på oss och ett på oss nu (eller senare iaf..hi hi!)

jag å jimmy