alla lika, alla olika..

Jag vet inte om det är konstigt eller inte, men jag kan inte köpa något som jag vet att alla andra har. Till exempel en vanlig svart väst, eller den koftan från Gina som alla(!!!!) har. Listan kan göras hur lång som helst men jag kan inte vara nöjd med ett sådant köp. Ibland är det så illa att jag tänker "åh, vad snyggt det skulle vara, synd att jag inte KAN köpa den". Jag tycker bara att det är så  oerhört tråkigt att bara vara lika. Även om jag vet att jag inte är bättre än nån annan, alla vill ju ha en egen stil. Men det är inte just stile jag inte vill ha lika, utan just det plagget!

Ofta ser man människor som följer trenderna och har köpt, låt säga ett par svarta shorts, och som inte alls passar i dem (typ som jag som har breda höfter & stor rumpa). Ändå envisas de med att slaviskt följa denna trend utan att reflektera över om plagget gör dem tillrätta. Jag tycker att det är tråkigt och jag kommer inte att köpa sånna shorts om de sitter som skit på mig, alla är vi olika.

Dessutom kan jag inte köpa nåt som varit "inne" för länge, om jag inte fixar det genast blir jag bara trött på det och tänker att det snart kommer att vara "ute". Jag har till och med svårt att köpa ett visst märke om det blivit superhypat!

Kommentarer
Postat av: Evelina

Känner likadant. Jag avstod från att köpa Stella Mccartney for H&M plaggen, eftersom nästan varenda kotte har dem. Det blir mycket mer spännande om man hittar lite mer personliga plagg, samtidigt som man kan kombinera det med vanliga plagg. Och det med att följa trender slaviskt, det är hopplöst, man ska hitta sin egna trend! Godnatt :)

Postat av: Linnea

Jag är också så. Blir irriterad på alla som har likadana kläder hela tiden, och som tycker de är sååå trendiga för att de har gina tricot koftan.

2006-02-27 @ 08:44:37
URL: http://linneasliv.webblogg.se
Postat av: Sophie

Håller med! Ta västen som exempel, köpte min förra våren, redan i höstas kunde jag inte använda den just för att då skulle alla ha en! Och det där med att folk köper ett plagg bara för att det är trendigt utan att ens fundera på om det funkar till deras kroppstyp, får det att vända sig i min mage!

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2006-02-27 @ 10:24:47
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: Matilda

Ja, det är precis så det är!

2006-02-27 @ 10:33:45
URL: http://blanc.webblogg.se
Postat av: hotspot

Jag håller med! Du är helt klart något på spåren :)

2006-02-27 @ 10:59:58
URL: http://hotspot.webblogg.se
Postat av: modeamatören

Jag gillar inte heller ha samma plagg som alla andra har. Idag har nästan alla den där dunjackan från fjällräven, vilket jag aldrig skulle köpa oavsett hur mycket jag skulle vilja ha det. Varför? För ALLA har en sån.

2006-02-27 @ 11:32:51
URL: http://modeamator.webblogg.se/
Postat av: Caroline

Håller med dig!

2006-02-27 @ 14:14:11
URL: http://www.line.blogg.se
Postat av: Matilda

Jag håller fullständigt med dig. Jag har varit nära att köpa vissa saker förrut men låtit bli precis i början av trendens framfart. Förmodligen känner man väl på sig det så man låter bli :p

2006-02-27 @ 15:03:46
URL: http://www.pusspjett.com
Postat av: Milla

Jag är precis likadan!

2006-02-27 @ 15:18:00
URL: http://pourchic.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback