Some of us...

Nagot som ar intressant har ar manniskorna.
Det ar MASSOR av asiater. MASSOR! Typ halften av befolkningen.
Manga har bott har lange och kan engelska men vissa kan inget alls och da ar det jobbigt att komma in i en affar och inte gora sig forstadd. T.o.m tidningarna finns i en kinesisk (eller japansk) version och manga skyltar ar dubbelsprakiga.
Annars ser australierna ut precis som svenskar. De har samma kladstil och samma utseende i ovrigt. De ar manga som klar sig snyggare och mer uppklatt an i Sverige och kladerna ar trendiga.
Appropa klader, det finns jattesnygga klader och skor har, men vill ha allt!! Men det ar dyrt som allt annat har, riktigt dyrt har i Manly i alla fall. Tyvarr!!

En annan sak ar att folk ar sa trevliga och alla fragar  "how are you" med ett leende vart man an kommer. Det ar ju trevligt! Folk ar hjalpsamma och stor sig inte markvart pa att man inte kan prata sa bra engelska ibland. Vissa ord ar svara =/
Men man kanner sig hemma bland folket har, alla ser ut som oss, klar sig soom oss och foljer samma trender som oss, sa det kanns bra. Men det ar mer farger har, mer beach!!!


Kommentarer
Postat av: Cicci

Åh vad härligt! Det ska bli jättekul att följa ert liv där, hoppas allt går bra! Börjar skolan imorrn??

Postat av: Frida

Låter kul. Du förlåt om jag frågar massa ;) men jag har bara en fråga till: hur dyr är maten där? Alltså i affärerna, jämfört med Sverige?

2006-07-24 @ 01:22:52
URL: http://www.fridaslillablog.blogspot.com
Postat av: Matildas fikarum

Välkommen till Sydney! Det är jättekul för mig att få läsa om hur du upplever Australien. Mycket är hur konstigt och irriterande som helst, men mycket är bra också. Det är lite blandat.

2006-07-24 @ 13:04:30
URL: http://www.mildamatilda.blogs.se
Postat av: Matildas fikarum

Jag syftar på hur det är här, alltså, inte på dina kommentarer. Svenskan blir lite knorvlig ibland.

2006-07-24 @ 13:08:20
URL: http://www.mildamatilda.blogs.se
Postat av: matilda

Cicci: Ja, det ar spannande och kul att vara har, vi borjade skolan i mandags och den verkar jattemysig!!!

Frida: Haha, det ar lugnt! Det ar tyvarr ganska dyrt med mat, mycket dyrare an vi trodde =(. tyvarr..men det beror nog pa var man koper den oxa. Jag har bara handlat i Manly och det ar lite dyrt dar.

Matildas fikarum: Tack! Ja, jag har inget internet hemma an eftersom vi inte har nagot fast boende an sa det blir inte sa mycket uppdateringer i bloggen men det kommer =). Ja, det ar mycket som man inte riktigt fattar varfor. Och det ar en hel del som irriterar men det ar samtidigt mycket som ar bra sa jag forstar vad du menar! Tack for tipsen pa affaren, sitter i North Sydney nu i skolan och soker lagenheter =).

2006-07-26 @ 06:52:57
URL: http://blanc.webblogg.se
Postat av: anina

Oj kan inte fatta att du är där nere nu =)
Hoppas att allt går bra för er!
När börjar skolan?
Kram.

2006-07-26 @ 14:37:52
URL: http://www.anina.blogg.se
Postat av: matilda

anina: Jo da, jag ar har, men det ar lite overkligt! Allt gar bra an sa lange och skolan borjar pa riktigt pa mandag =)

2006-07-29 @ 14:01:23
URL: http://blanc.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback