Jobb...med nya regler

Vi kom som sagt fram till Sydney förra lördagen. Den måndagen träffade vi vår Manager (jag å Jimmy jobbar på samma jobb nu) I alla fall så skulle hon informera oss om hur, när och var vi skulle jobba.

Countryroad (butiken vi jobbar i) har öppnat sektioner i två stora varuhus som heter Myer och David Jones. Dessa två varuhus och Countryroad-butiken är alla samlade i ett och samma Shopping Mall. Jimmy jobbar på Countryroad i Myer och jag på David Jones.

Vi jobbar samma dagar, det är skönt, torsdagskvällar, lördagar och söndagar. Fram tills skolan börjar jobbar jag även onsdagar. Bra med extra pengar!! Men det är Nya regler...återigen råkar jag ut för dresscode. Jag måste ha skor som täcker tårna, måste ha nylonstrumpbyxor, får inte ha bara axlar och måste bära kläder som ser "business like" ut. Jihoo!!

Det har varit fullt upp sen vi kom hit. I onsdags var jag på David Jones-utbildning hela dagen inne i City. Torsdag samma sak + att jag jobbade på kvällen. I fredags var vi lediga men hela helgen jobbade vi och Jimmy jobbade idag. Imorgon har vi den enda lediga dagen tillsammans denna vecke eftersom jag jobbar onsdag och Jimmy fick extrashift på fredag. 

Tyvärr är det så otroligt tråååååååååååååkigt att jobba där. Man står ju själv på sin lilla plätt och har ingenting att göra, det är sällan det kommer kunder (speciellt som jag jobbar på herravd). Usch, att bara stå där i 8 timmar, man har inte ens något att vika för allt hänger..men om man ser det från den ljusa sidan så är det ju lättförtjänta pengar.

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh jag älskade Myers! Hängde där rätt mycket när vi var i Sydney =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback