Inget internet =(

Nu har det gatt en vecka utan internet och fler lar det bli, de ar inte sa snabba har pa Telstra i Manly att satta upp ett nytt konto tyvarr.


Skolan gar helt ok men vi stressar hela tiden for att hinna med, trakigt, skulle vara skont att ha lite tid att sitta a lyssna pa musik och bli kreativ pa inte bara stressa ihop ideer!! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha kan man bestalla klader fran svenska hm och fa dem levererade till aussie? el ska nan skicka dem till dig? jag har precis bestallt klader fran ellos av alla stallen. har nog inte bestallt darifran sen jag var 13 eller nat. de har poppat till sig lite. men de skickas hem till min mamma, sa far jag hamta dem nar jag aker hem over pask:) me cannot wait!

gud va kul ditt plugg later, jamfort med vart. visserligen en javla massa att gora, men lite kreativt iaf, inte en massa akademiska uppsater! jaja, vi ska gora en pr kampanj iaf, men det ar ocksa det enda kreativa vi far gora:( och detta programmet ska kallas public relations PRACTICE. where's the practice liksom???

ha det bast!!! miss ya, puss!

2007-03-13 @ 16:42:31
Postat av: Malin

av nan anledning forsvann mitt namn. men det var jag som postade forra kommentaren med:)

2007-03-13 @ 16:43:12
Postat av: Matilda

haha, jag får dem skickade hit av min kära mamma, annars hade det nog inte gått =) Fan vad fuskigt att du ska hem i påsk, jag vill oxå!!
ja det är kul men jag har panik för tillfället så jag blir inte särskilt kreativ då. Men ändå =) Ja, konstigt att de döper programmet så om det inte är nåt praktiskt arbete. Hmm, men du har väl praktik i slutet va? kanske är därför?
Fan jag längtar till i sommar då MÅSTE vi träffas. När är du hemma?? kram!!

Postat av: Anonym

hehe snall mamma du har:) har kladerna kommit an da??? forvantar mig bilder:P

och JA klart vi maste ses i sommar, fast jag har ingen aning om nar jag kommer att vara hemma... nar kommer du och hur lange stannar du??? kram!!!

2007-03-22 @ 17:44:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback