Paniik

ok, det märks att skolan har börjat igen och jag har inte haft så lite tid att ta det lugnt på i hela mitt liv. Gahh, skola, jobb, äta, träna, sova är allt jag gör. Har inte sett en film eller åkt in till stan på evigeter. Vi fick faktiskt internet hemma igår så nu kanske jag har en minut här eller där för att skriva inlägg å surfa lite.  Nu ska jag plugga tills vi ska ut ikväll, första festen på länge, ska bli jättekul, en kille på skolan som har stor födelsedagsfest. Party!!  

Kommentarer
Postat av: Emma

Visst är det härligt att ha sådär mycket att göra ibland. Så man får känna att man lever...haha. JaG saknar dig med såklart, det var längesen vi pratade!!! Vill höra hur det går med allt. Jag är i värsta planeringsfasen. Oslo eller sthlm i sommar.

Yes, ska skaffa myspace väldigt snart. Är väl den enda på jorden som inte har det vid det här laget.

Stor kram till dig och Jimmy!

2007-03-21 @ 21:41:53
Postat av: Matilda

haha, kan jag ju inte riktigt hålla med om! men du känner mig, slappa är det bästa jag vet =) Najs, men åk inte bort hela sommaren, vi kommer ju hem så då måste vi ju träffas!

Har inte riktigt fattat myspace an..men det kommer =) KRAM!!! (hälsa anders)

Postat av: madeleine

Oj va länge sen det var jag läste din blogg. Du var en av de första jag läste men sedan var det ett tag då du slutade blogga och då slutade jag att kolla efter uppdatering men nu verkar du onekligen vara tillbaka på banan igen så då är det väl bara att lägga ett bokmärke här då.

2007-04-19 @ 20:29:14
URL: http://madeleinee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback